Notícies

Bateig del Lleó de Sabadell

Aquí us deixem un petit resum en imatges del bateig del Lleó de Sabadell a la plaça Sant Roc del dia 31 de juliol de 2021.

Imatges de Montblanc 2021

Aquí us deixem un resum fet amb imatges de la visita del Lleó al 40è aniversari de la recuperació de la Mulassa de Montblanc.

Sabadell vol Mulassa

No parem d’enriquir la Cultura Popular de la nostra ciutat, el 31 de juliol vam batejar el Lleó de Sabadell, ara començem un nou projecte, la Mulassa de Sabadell.

Bateig del Lleó de Sabadell

Aquí us deixem un petit resum en imatges del bateig del Lleó de Sabadell a la plaça Sant Roc del dia 31 de juliol de 2021. A les mateixes podeu veure els padrins, la Mulassa de Falset, el Lleó de Barcelona, ​​l’Àliga de la ciutat de Barcelona, Dª. Pilar Armengol i D. Xavier Cordomí. TambéSigue leyendo «Bateig del Lleó de Sabadell»

Bateig del Lleó de Sabadell

Aquest proper dissabte 31 de juliol realitzarem el bateig del Lleó de la Ciutat. Realitzarem dos passis per poder arribar al màxim de persones aquest esdeveniment i per demostrar que la cultura és segura. Els dos passis seran a la plaça Sant Roc (ajuntament), a les 18h i a les 20:15h. Amb entrada previa, aforamentSigue leyendo «Bateig del Lleó de Sabadell»

Estrena de l’Àliga de Sabadell

El passat 10 de juliol vam tenir l’honor d’estar convidats a l’estrena de la nova figura solemne de Sabadell, l’Àliga de Sabadell.

Aplec de la Salut 2021

Durant la Festa Major petita de la ciutat, el Lleó ballarà el dia 10 de maig al pati del Casal Pere Quart (Rambla, 69 Sabadell). Per a més informació entra a la nostra agenda.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Primeros pasos
A %d blogueros les gusta esto: