Notícies

Nova data per l’estrena

Degut a l’alarma sanitària causada pel COVID-19,ajornem la data de l’estrena del Lleó de Sabadell que s’havia de realitzar el proper 9 de maig. La nova data triada, a l’espera de que la situació que estem patint ho permeti és dissabte 18 de juliol. A mida que passin les setmanes anirem prenent decisions per siSigue leyendo “Nova data per l’estrena”

REPTE ACONSEGUIT!!!!

Gràcies a tots els mecenes que han aportat el seu granet de sorra, s’ha pogut realitzar amb èxit la campanya de micromecenatge feta a Verkami. Això significa que el projecte del Lleó de Sabadell serà una realitat amb l’esforç de moltes persones. MOLTES GRÀCIES.

Músics per l’estrena del Lleó

Tenim el plaer de presentar als músics que acompanyaran el Lleó de Sabadell el 9 de maig durant la seva estrena. Ells són CAP PER BALL, porten mesos treballant en el ball del Lleó de Sabadell i de ven segur que amb la seva música serà tot un exit.

Inici campanya micromecenatge

Aquest dissabte dia 7 de març a partir de les 17:00 hores, comença la campanya de micromecenatge per aconseguir dur a terme el nostre projecte, de fer mes gran el bestiari de la Ciutat de Sabadell. necessitem la vostra ajuda. Entre tots HO FAREM POSSIBLE.

Entrevista a la xarxa de tv locals

El dimecres 18 de març a les 19:00 hores, ens entrevisten en directe per el programa “Conecti.cat” de la Xarxa de Televisions Locals”.ANUL·LADA PER L’ESTAT D’ALARMA.

El Lleó a Canal Terrassa TV

L’artista terrassenc, Jordi Grau, autor de la majoria del bestiari de cartró-pedra que habita la ciutat, està completant aquests dies la figura d’un lleó, encarregada per Sabadell. L’entitat sabadellenca Encultura’t, ha confiat en el Taller del Drac Petit la construcció de la figura d’un lleó que passarà a formar part del bestiari de la veïna ciutat.Sigue leyendo “El Lleó a Canal Terrassa TV”

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: