Notícies

Imatges de Montblanc 2021

Aquí us deixem un resum fet amb imatges de la visita del Lleó al 40è aniversari de la recuperació de la Mulassa de Montblanc.

Bateig del Lleó de Sabadell

Aquest proper dissabte 31 de juliol realitzarem el bateig del Lleó de la Ciutat. Realitzarem dos passis per poder arribar al màxim de persones aquest esdeveniment i per demostrar que la cultura és segura. Els dos passis seran a la plaça Sant Roc (ajuntament), a les 18h i a les 20:15h. Amb entrada previa, aforamentSigue leyendo “Bateig del Lleó de Sabadell”

Estrena de l’Àliga de Sabadell

El passat 10 de juliol vam tenir l’honor d’estar convidats a l’estrena de la nova figura solemne de Sabadell, l’Àliga de Sabadell.

Aplec de la Salut 2021

Durant la Festa Major petita de la ciutat, el Lleó ballarà el dia 10 de maig al pati del Casal Pere Quart (Rambla, 69 Sabadell). Per a més informació entra a la nostra agenda.

Vine a veure el Lleó

Del 23 d’abril fins al 16 de maig, podeu visitar l’exposició de cultura popular “Cercavilejant DIA i NIT”, a Casal Pere Quart, Rambla 69 Sabadell. Per més informació entra a la nostra agenda.

El Lleó coneix la seva ciutat

A causa de la pandèmia, el nostre Lleó encara no pot sortir a passejar pels carrers de la ciutat, així que vam començar una ruta d’assajos per les zones més representatives de Sabadell.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: