Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

El Lleó a Canal Terrassa TV

L’artista terrassenc, Jordi Grau, autor de la majoria del bestiari de cartró-pedra que habita la ciutat, està completant aquests dies la figura d’un lleó, encarregada per Sabadell. L’entitat sabadellenca Encultura’t, ha confiat en el Taller del Drac Petit la construcció de la figura d’un lleó que passarà a formar part del bestiari de la veïna ciutat.

L’animal que fa uns 3 metres de llargada, ha estat fet primer amb fang per poder realitzar després els motllos i crear la figura amb fibra de vidra. La pintura final acabarà per donar la imatge definitiva de la figura. El Lleó de Sabadell estarà enllestit a finals de març. La principal dificultat per construir la figura que la portarà una sola persona, ha estat el joc de contrapesos i el disseny dels coixins del portador.

Una fórmula per dur amb més o menys comoditat els 30 quilos que pesarà la figura quan estigui acabada. Ciutats com Gavà, Barcelona, Lleida i Manresa ja tenen un lleó en la seva llista de bestiari popular. Sabadell té previst estrenar el seu nou lleó el pròxim mes de maig.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: